Pályázatok

Pályázatok

2018.02.06. – Bontási jegyzőkönyv
jegyz
A teljes dokumentum megnyitása!

2018.01.15. – Közbeszerzési dokumentumok
kozbesz
I. részajánlat – Óvoda
II. részajánlat – Gyermek étkezde (menza)

TOP-3.2.1-15-NG1-2016-00093_webTOP-2.1.3-15-NG1-2016-00028_webA pályázatokhoz tartozó sajtóközlemények a képekre kattintva megtekinthetőek!

Turisztikai fejlesztések Drégelypalánkon!

  I. A projekt első lépéseként megépült a Szondi Kiállítótér és Turisztikai Központ! Bővebb információk!

II. A projekt keretében felújításra került a Drégelyvár egy része (patkó alakú falszakasz)

III. Megszépült és felújításra került a Sáferkúti tisztás!

turisztikaiA pályázat bemutatása (pdf) Projektinfó

Az idegenforgalom fejlesztése érdekében Drégelypalánk község önkormányzata pályázatot nyújtott be. Az ÉMOP (Európai Regionális Operatív Program) 2.1.1/B.-12 Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése program keretében 235.400.611 millió Ft 100%-os támogatást nyert. A közbeszerzés lezárult, a kivitelezés 2013. november 11-én elindult. A projekt zárása 2014. december 31-én lesz.

A projekt több fejlesztési területen valósul meg. Sor kerül a várhegy alatti Schaffer-kúti tisztás infrastruktúra fejlesztésére, a várhegyhez vezető út egy szakaszának megerősítésére, az út végén parkoló kialakítására. Folytatódik a várrom további feltárása, állagmegóvása. egyik körbástyájának felújítása is. A projekt fő fejlesztési eleme a községben található, Szondi kiállítóhelyként működő épület és a mellette lévő régi parasztház teljes átépítése, interaktív turisztikai központtá történő átalakítása.

A tervezett turisztikai csomagok iskolai csoportok, gyermekes családok számára nyújtanak egész napos elfoglaltságot, szívesen várjuk az aktív – és ökoturisták, valamint kulturális turisták látogatását is.

dp2 dp1

Sajtóközlemény Turisztikai célú kulturális tanösvény kialakítása a Drégelyvár lábánál A dokumentum a linkre kattintva megtekinthető és letölthető! (A megnyitásához pdf reader szükséges)

szechenyi terv

Comments are closed